Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Uzavřená Národní třída a policie na pozoru. Blíží se oslavy 17. listopadu

Pražští policisté se připravují na oslavy 17. listopadu. Budou dohlížet na to, aby tento den v hlavním městě proběhl bez problémů. Vzhledem k oslavám Dne boje za svobodu a demokracii v úterý 17. listopadu budou policisté v centru metropole dohlížet na klidný průběh těchto oslav a na oznámená shromáždění v této souvislosti, uvedli policisté.

„Na opatření se boudou podílet policisté z pořádkové, dopravní, ale i kriminální služby. Samozřejmě nebudou chybět ani členové antikonfliktního týmu, jejichž úkolem bude předcházet případným konfliktům. Na bezpečnostním opatření spolupracujeme i se strážníky městské police,“ uvedl policejní mluvčí Jan Daněk.

Policie komunikuje jak se svolavateli akcí, tak i s pracovníky Magistrátu hlavního města Prahy. „Z našich dosavadních poznatků nevyplývá, že by shromáždění měla být nějakým způsobem narušována. Máme připraven adekvátní počet sil a prostředků a věříme v klidný průběh oslav,“ uzavřel Daněk.

Národní třída v Praze bude v den oslav zcela uzavřena pro veškerou dopravu a policie bude v rámci přijatých opatření dohlížet na dodržování veškerých platných nařízení v souvislosti s šířením nemoci covid-19.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Facebook Díky, že můžem

Štítky 17. listopadu, Národní třída, policie, Praha, slavnost, Pražský magistrát

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Uzavřená Národní třída a policie na pozoru. Blíží se oslavy 17. listopadu  |  Praha 1  |  Z kraje  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.