Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Pražští policisté slavili úspěchy na Světových policejních a hasičských hrách v Nizozemsku

Pražští policisté velmi dobře reprezentovali české hlavní město na Světových policejních a hasičských hrých, které se konaly ve dnech 22. až 31. července v nizozemském Rotterdamu. Těchto her se účastnilo několik tisíc závodníků ze sedmdesáti zemí celého světa, kteří soutěžili ve více než šedesáti sportech.

Soutěže se zúčastnili i dva reprezentanti pražské policie, kteří si přivezli domů cenné kovy. Prvním z nich byla třiatřicetiletá policistka Lenka Rendlová, která na podobných závodech soutěžila už podruhé.

„Díky svému výkonu získala čtyři zlaté medaile a jednu stříbrnou ve sportu plavání na tratích 50 a 100 metrů prsa, 100 metrů kraul a 200 metrů polohový závod. Dále obdržela ještě tři zlaté medaile ze štafetových disciplín. Úspěšnou policejní sportovkyni podporovala celá její rodina i kamarádi. Také pro ni bylo přínosem, že při závodech poznala nové kolegy z různých států,“ popsala policejní mluvčí Martina Špryslová.

Druhým policistou, kterého potkáváme při jeho práci v Praze, je třicetiletý policista ze speciální pořádkové jednotky Jakub Rác, pro kterého byla tato účast v soutěži premiérou.

„Díky svému výkonu ve sportu plavání obhájil páté místo na trati 50 metrů kraul, čtvrté místo na trati 100 metrů kraul a páté místo na trati 50 metrů motýlek. Také získal ocenění ze štafetových disciplín za první, druhé, třetí a čtvrté místo. Pro policistu je tento závod celoživotním zážitkem a svůj výkon hodnotí pozitivně,“ popsala Rácovy úspěchy mluvčí policie a doplnila, že zástupci policie oběma reprezentantům gratulují a jsou na ně pyšní.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky policie, hasiči, soutěž, Praha, Nizozemsko, sport, Rotterdam

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pražští policisté slavili úspěchy na Světových policejních a hasičských hrách v Nizozemsku  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.