Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pátek 20. září 2024  |  Svátek má Oleg
Bez reklam

Ládví se stane centrem plážového volejbalu, bude hostit Mistrovství České republiky

Ládví bude na přelomu srpna a září hostit Mistrovství České republiky v plážovém volejbalu. Spolu s ním proběhne současně i Mistrovství světa neslyšících. Na turnaji se tak sejdou jak reprezentanti a olympionici z České republiky, tak i sportovci z Japonska či Brazilíe.

Praha se opět stane centrem plážového volejbalu, kdy od 30. srpna do 1. září přivítá Mistrovství České republiky v plážovém volejbalu mužů a žen. Na turnaji se představí nejlepší čeští reprezentanti a olympionici, včetně Ondřeje Perušice, Davida Schweinera, Barbory Hermannové a Marie Sáry Štochlové.

Poprvé se s českým šampionátem bude konat i Mistrovství světa neslyšících, které začne již 27. srpna. „Diváci se mohou těšit například na týmy z Japonska, Brazílie či Íránu,“ uvedl Jan Žídek, viceprezident Českého deaflympijského výboru. Českou republiku budou reprezentovat Jan Žídek ml. se Šimonem Bambasem, kteří na evropském šampionátu neslyšících získali zlato, a v ženské kategorii Oldřiška Žídková - Anna Pavlovová a Tereza Hojdyszová - Vanessa Pražáková.

Příležitost vidět naživo olympioniky

„Mistrovství České republiky je jedinečná příležitost vidět české reprezentanty a olympioniky naživo. Do prodeje dáváme omezený počet 500 vstupenek, takže doporučujeme nenechávat nákup vstupenek na poslední chvíli,“ uvedl ředitel turnaje Matěj Brnka.

Semifinálové a finálové zápasy obou turnajů proběhnou 1. září v pražském Beachklubu Ládví. Diváci mají možnost zakoupit výhodný balíček vstupenek na všechny tři dny za 300 Kč, děti do 10 let a držitelé průkazu ZTP mají vstup zdarma. K dispozici je omezený počet 500 vstupenek.

Živý přenos bude dostupný na volej.tv, finálová utkání pak na Sporty TV. Veškeré informace o turnaji najdou fanoušci na stránkách mcrbeach.cz během srpna.

Ohodnoť článek

Autoři ,

Štítky volejbal, plážový MČR, Ládví, neslyšící, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ládví se stane centrem plážového volejbalu, bude hostit Mistrovství České republiky  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.