Počasí dnes23 °C, zítra24 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

Sparta první zápas pod trenérem Hořavou zvládla. Kometu porazila v prodloužení 4:3

Tým HC Sparta Praha odehrál svůj první zápas pod novým trenérem Miloslavem Hořavou. Ten se mohl společně s hráči radovat nad výhrou 4:3 proti brněnské Kometě. Hrdinou zápasu se stal Michal Řepík, kterému k vítěznému gólu v prodloužení stačila necelá minuta.

Gól do šatny a odpověď na začátku druhé části

Skóre zápasu otevřel 25 sekund před koncem první třetiny Martin Zaťovič, který po zachycené rozehrávce ujel sparťanské obraně a prostřelil Matěje Machovského. Sparťané se ale nenechali gólem do šatny rozhodit a hned v úvodu druhé třetiny srovnali na 1:1, úspěšným střelcem byl Matúš Sukeľ.

Po šedesáti minutách skončil zápas nerozhodně

Druhou třetinu gólově ovládla Sparta. Domácí dostal do vedení Michal Řepík, který využil první přesilovku zápasu. Zanedlouho na stav 3:1 navýšil útočník Robert Říčka. Sparťanští fanoušci tak po čtyřech prohrách v řadě pomýšleli na vytouženou výhru. Hokejisté Komety ale dokázali během poslední třetiny srovnat na 3:3, utkání tak poslali do prodloužení.

Stačila necelá minuta prodloužení

Necelá minuta prodloužení stačila Michalovi Řepíkovi k tomu aby svojí druhou brankou v zápase rozhodl o výhře Sparty. Lukáš Rousek nabídl puk právě Řepíkovi, který tvrdou střelou z první stanovil konečné skóre zápasu 4:3. HC Sparta Praha tak získává důležité dva body.

Ohodnoť článek

Foto Facebook HC Sparta Praha

Štítky hokej, sport, Kometa Brno, HC Sparta Praha, Miloslav Hořava, AC Sparta Praha, HC Kometa Brno, Michal Řepík, trenér, Martin Zaťovič, Matěj Machovský, Matúš Sukeľ, Robert Říčka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sparta první zápas pod trenérem Hořavou zvládla. Kometu porazila v prodloužení 4:3  |  Hokej  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.