Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Trenér Uwe Krupp ve Spartě končí. Na příštím zápase povedou tým Ton a Hlinka

Vedení pražské hokejové Sparty dnes ukončilo spolupráci s trenéry Uwem Kruppem a Jaroslavem Nedvědem. Na jejich místo dočasně nastupují sportovní ředitel Petr Ton a sportovní manažer Jaroslav Hlinka. Jméno nového kouče Sparta podle klubového webu oznámí v nejbližších dnech.

„S blížícím se play-off bylo třeba udělat razantní rozhodnutí s ohledem na klesající výkony týmu, které zůstávaly za naším očekáváním. Kádr jsme před sezonou i v jejím průběhu výrazně posílili. Ač jsme pro zlepšení situace udělali maximum a trenérskému tandemu dali stoprocentní důvěru, tým nadále výsledkově, a především herně stagnoval. S trenéry jsme proto ukončili spolupráci a jejich nástupce představíme v průběhu několika dní,“ uvedla pro web Sparty generální manažerka klubu Barbora Snopková Haberová.

Petr Ton a Jaroslav Hlinka budou na lavičce v nejbližším extraligovém utkání proti třineckým Ocelářům. „Naším úkolem je tým zejména probudit a povzbudit a dodat mu klid před dalšími důležitými zápasy v závěru základní části soutěže. Jsme již v úzkém kontaktu,“ pověděl sportovní ředitel Ton.

Ohodnoť článek

Foto Facebook HC Sparta Praha

Štítky sport, hokej, trenér, změna, Uwe Krupp, HC Sparta Praha, Petr Ton, Jaroslav Hlinka, Jaroslav Nedvěd

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Trenér Uwe Krupp ve Spartě končí. Na příštím zápasem povedou tým Ton a Hlinka  |  Hokej  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.