Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Sparta zúžila kádr. Letnou opouští brankář Nita i Ladislav Krejčí starší

V kádru fotbalistů Sparty už nebudou pokračovat rumunský brankář Florin Nita a bývalý reprezentant Ladislav Krejčí starší. Stejně jako Filip Havelka a Matěj Hanousek si mohou hledat jiné angažmá. Letenský celek, který tuto čtveřici vyřadil před nedělním odjezdem na soustředění do Rakouska, o tom informoval na svém webu.

Nita přišel do Sparty na začátku roku 2018 z bukurešťského klubu FCSB. Zpočátku byl volbou číslo jedna, pak dělal náhradníka Milanu Hečovi. Nyní dal nový trenér Brian Priske důvěru Hečovi, Dominiku Holcovi a Vojtěchu Vorlovi, další gólman František Kotek míří na hostování do Táborska.

Jednačtyřicetinásobný reprezentant Krejčí se vrátil do Sparty předloni v srpnu po čtyřech letech strávených v Boloni. V uplynulé sezoně zasáhl do 15 ligových zápasů, nyní se však opět potýká se zdravotními problémy.

V nominaci na soustředění v Korutanech, během nějž odehraje Sparta tři přípravná utkání, je 28 hráčů do pole a tři brankáři. Doma zůstali zranění Ondřej Čelůstka, Václav Drchal a Vojtěch Patrák.

Hodnocení článku je 30 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto AC Sparta Praha

Štítky sport, fotbal, Nita, Krejčí, Sparta, Praha, AC Sparta Praha, Ladislav Krejčí, Florin Niță, Letná, Matěj Hanousek, Filip Havelka, Rakousko, FC Steaua București, Brian Priske, Vojtěch Vorel

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sparta zúžila kádr. Letnou opouští brankář Nita i Ladislav Krejčí starší  |  Fotbal  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.