Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Zkur*ená Plzeň, skandoval viktoriánský odchovanec Krmenčík, fanoušci jen nechápavě kroutí hlavou

, aktualizováno 28. října 2021, 16:26

Pořádný rozruch vzbudil bezprostředně po zápase Slavie s Olomoucí útočník a odchovanec Plzně Michael Krmenčík. Po závěrečném hvizdu se přidal k chorálu z tribuny, kde spolu s fanoušky skandoval heslo „Zku*vená Plzeň“. Namíchl tím řadu plzeňských fanoušků i bývalé spoluhráče. S Viktorií přitom slavil ligové tituly a pěl na klub samé ódy. Po nástupu do Slávie prohlásil, že si přeje, aby si ho fanoušci oblíbili a na milovanou Plzeň evidentně zapomněl. Nicméně o dusnou atmosféru na nedělním šlágru proti Viktorii zadělal více než dobře.

O atmosféře na nadcházejícím nedělním utkání Plzně se Slavií rozhodl v podstatě včera útočník Michael Krmenčík na zápase proti Sigmě Olomouc. Společně se severní tribunou si zaskandoval velmi nelichově na adresu západočeského celku. Na sociálních sítích se brzy objevilo i video.

Bouřlivé reakce na sebe nenechaly dlouho čekat. „Kdyby nebylo Plzně, tak hraješ okresní přebor,“ komentoval Krmenčíkovo chování Libor P. „Když jsi ve Slavii jen na hostování a urážíš klub, který tě vychoval. Jak moc musí mít ten člověk v hlavě vypatláno?,“ ptá se Zdeněk A. „Ten ať do Plzně už nejezdí ani na pívo,“ doplnil typicky plzeňsky uživatel Jan H

Proti Slavii nastoupí Viktoria Plzeň v neděli 31. října od 18 hodin v Praze.

Chování plzeňského odchovance nenechal bez povšimnutí ani David Limberský. „Co všechno jsi schopnej udělat, aby ses zavděčil fanouškům SKS, kteří tě stejně nikdy nepřijmou? Naopak jsi teď ztratil spousty těch, kteří tě měli upřímně rádi,“ napsala legenda plzeňského fotbalu na svůj Instagram.

Limberský tím narážel na Krmenčíkovo plzeňskou minulost. S klubem totiž získal tři tituly, zahrál si v evropských pohárech a dostal se do reprezentace. Z Plzně se následně podíval za hranice, kdy kopal za belgický klub. Odtamtud jeho kroky mířily právě do Slavie, kde v této sezoně hostuje a nutno dodat, že se mu zrovna nedaří. V lize nastoupil na hřiště zatím jen dvakrát, jednou skóroval a připsal si tři přihrávky. 

„Nechal jsem se strhnout atmosférou."

O pár hodin později zareagoval i sám Krmenčík. Na svém instagramovém profilu napsal: „​V neděli udělám absolutní maximum pro úspěch Slavie a věřím, že to bude strhující souboj dvou nejlepších klubů Česka posledních 10 let. Je mi ale líto, že jsem se nechal strhnout v bojové atmosféře k pokřiku, který znevažuje plzeňský klub a omlouvám se,“ napsal.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto SK Slavia Praha

Štítky fotbal, Krmenčík, Slavia, Plzeň, Vitkroria, FC Viktoria Plzeň, Michael Krmenčík, SK Slavia Praha, SK Sigma Olomouc, David Limberský, Instagram, okresní přebor, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zkur*ená Plzeň, skandoval viktoriánský odchovanec Krmenčík, fanoušci jen nechápavě kroutí hlavou  |  Fotbal  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.