Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Lukáš Juliš vede tabulku střelců první ligy. Spartě se upsal do roku 2023

Fotbalista Lukáš Juliš prodloužil smlouvu se Spartou. Pětadvacetiletý útočník, který s šesti góly vede tabulku střelců první ligy, je podle nového kontraktu na Letné vázán do roku 2023. Pražský klub o tom informoval na svém webu.

Juliš se do Sparty vrátil po povedeném hostování v Olomouci, kde v jarní části minulé sezony dal osm ligových branek ve 12 zápasech. Střeleckou formu si přenesl i do nového ročníku a v dosavadních šesti kolech zaznamenal stejný počet gólů. Svěřenci trenéra Václava Kotala i díky chrudimskému rodákovi vedou tabulku nejvyšší soutěže bez ztráty bodu.

„Jsem hrozně šťastný. Je to pro mě obrovská vzpruha. Po tom, co jsem za poslední dva tři roky zažil, jsem skoro ani nečekal, že by se tohle někdy mohlo stát," uvedl Lukáš Juliš v rozhovoru pro klubovou televizi.

„Jsem hrozně spokojený. Od začátku hlavně vyhráváme, a když Sparta vyhrává, je jasné, že útočník dává góly. Doufám, že to tak bude pokračovat," doplnil odchovanec letenského klubu, který má na kontě 78 ligových utkání a 23 gólů. Vedle Olomouce ze Sparty hostoval ještě v Bohemians 1905.

Reprezentační trenér Jaroslav Šilhavý chtěl Juliše nominovat na zápasy na Kypru, v Izraeli a ve Skotsku, ale sparťanského útočníka nepustilo na sraz zranění.

Autoři | Foto AC Sparta Praha

Štítky sport, fotbal, Sparta, Juliš, AC Sparta Praha, Lukáš Juliš, Letná, SK Sigma Olomouc, Václav Kotal, Bohemians 1905, Jaroslav Šilhavý, Izrael, Kypr, Skotsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lukáš Juliš vede tabulku střelců první ligy. Spartě se upsal do roku 2023  |  Fotbal  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.