Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Stramaccioniho "koně" opouští Spartu. Kaya a Mandjeck jsou bez smlouvy

Pražskou Spartu opouští dvě Stramaccioniho posily. S koncem sezony kádr Sparty opouštějí turecký stoper Semih Kaya a Kamerunec Georges Mandjeck. Oba na Letnou dovedl ambiciózní trenér Andrea Stramaccioni. Kaya i Mandjeck nyní opouštějí klub jako volní hráči.

Semih Kaya v Turecku odehrál několik sezon, kdy pravidelně nastupoval. Ve Spartě se hned v prvním utkání proti Bohemians zranil. I vinou toho stihl v první sezoně ve Spartě jen 9 zápasů, v té následující přidal na podzim 12, jaro pak strávil na hostování zpět v Galatasarayi. Před aktuální sezonou se vrátil do Sparty, odehrál dvanáct zápas a vstřelil dvě branky.

Georges Mandjeck do klubu dorazil v rámci stejného přestupového období jako Kaya v létě 2017. Přišel z francouzských Mét. V první sezoně zvládl na Letné 13 zápasů. Na jaře 2018 hostoval zpět v Métách, další půlrok pak strávil v izraelské Haifě. I Mandjeck se na startu aktuální sezony vrátil na Letnou a zasáhl celkem do 18 utkání.

Ohodnoť článek

Foto AC Sparta Praha

Štítky Praha, AC Sparta Praha, fotbal, Andrea Stramaccioni, Semih Kaya, Letná, Georges Mandjeck, Bohemians 1905, Mety, Turecko, Haifa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Stramaccioniho "koně" opouští Spartu. Kaya a Mandjeck jsou bez smlouvy  |  Fotbal  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.