Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Bohemians proti Dejvickému divadlu. Imaginární zápas v boji s pandemií uspořádají i Klokani

Vstupenky na imaginární zápas v boji proti pandemii nového koronaviru začali prodávat i Bohemians 1905. Vršovický fotbalový klub uspořádá virtuální utkání proti hercům z Dejvického divadla, kde vystupuje i jeden z nejznámějších fanoušků "Klokanů" Ivan Trojan. Část výtěžku z prodeje lístků poputuje do nemocnice Na Františku.

Bohemians vybrali nemocnici v centru metropole proto, že tam mimo jiné ordinují kluboví lékaři. Zdravotnické zařízení získá finance prostřednictvím nového nadačního fondu, který "Klokani" v tomto týdnu založili. Část vybraných peněz dostane i Dejvické divadlo a také samotný klub.

Imaginární zápas se odehraje 26. dubna, lístky se budou prodávat i do sektoru hostů. Základní vstupenka stojí 105 korun, nejdražší zlatá VIP pak 1905 korun. Fanoušci po zakoupení lístku obdrží unikátní přístupový kód na stránku, kde v den výkopu najdou video s herci v netradičních rolích a dozvědí se výsledek utkání.

V Česku půjde už o pátý virtuální zápas v době koronavirové krize. Charitativní utkání už uspořádaly Brno proti Slavii, Jablonec proti Liberci, Olomouc proti Realu Madrid a Teplice proti Dortmundu.

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky Sport, fotbal, koronavirus, první, Bohemians 1905, charita, Dejvické divadlo, Ivan Trojan, Nemocnice Na Františku, koronavirová krize, Real Madrid, SK Slavia Praha, FC Zbrojovka Brno, Borussia Dortmund, FK Baumit Jablonec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bohemians proti Dejvickému divadlu. Imaginární zápas v boji s pandemií uspořádají i Klokani  |  Fotbal  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.