Počasí dnes22 °C, zítra22 °C
Čtvrtek 19. září 2024  |  Svátek má Zita
Bez reklam

Sparta darovala nemocnicím tisíce lahví nápojů. Budeme se snažit pomáhat tam, kde bude potřeba, říká klub

Neplánované volno tráví fotbalové kluby posvém. Většina prvoligových manšaftů místo strategie do zápasu vymýšlí formu pomoci těm, kteří jsou v první linii v boji s koronavirusem. Stranou nezůstávají ani Sparťani, kteří ve středu rozvezli do pražských nemocnic a do policejního skladu nápoje. Celkem šlo o více než 11 tisíc lahví.

Podle hráčů je to vyjádření vděku všem lékařům, sestrám a dalším zdravotním pracovníkům, kteří obětavě bojují proti onemocnění COVID-19. „Sparta situaci ohledně pandemie bude i nadále sledovat a bude se snažit pomáhat, kde bude potřeba,“ shrnul klub na svém webu.

V průběhu středy vozy Pepsi rozvezly nápoje, které měly původně směřovat v rámci vzájemné spolupráce na Spartu například do Nemocnice Na Bulovce, Fakultní nemocnice v Motole, Ústřední vojenská nemocnice, Nemocnice Na Homolce a Fakultní nemocnice Královské Vinohrady.

Počet nakažených koronavirem v Česku se k dnešnímu ránu zvýšil na 1775 případů. Během středy přibylo 291 potvrzených případů, zatím nejvíce za jeden den. Nejvyšší byl ale ve středu i počet testovaných lidí, laboratoře provedly téměř 4100 testů, celkem bylo otestováno zhruba 26 700 lidí. 

Ohodnoť článek

Foto AC Sparta Praha

Štítky koronavirus, nemocnice, Sparta, nápoj, COVID-19, Nemocnice Na Bulovce, Fakultní nemocnice v Motole, Ústřední vojenská nemocnice, Nemocnice Na Homolce, Fakultní nemocnice Královské Vinohrady, Pepsi, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sparta darovala nemocnicím tisíce lahví nápojů. Budeme se snažit pomáhat tam, kde bude potřeba, říká klub  |  Fotbal  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.