Počasí dnes31 °C, zítra22 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

Návrat fotbalisty Olayinky do Slavie se zasekl, uvedl Trpišovský

Návrat fotbalisty Petera Olayinky do Slavie se komplikuje. I když předseda představenstva Jaroslav Tvrdík před více než týdnem oznámil, že se pražský klub dohodl s Crvenou zvezdou Bělehrad na hráčově přestupu, jeho příchod do Edenu se v posledních dnech zasekl. Trenér Jindřich Trpišovský neočekává, že by nigerijský ofenzivní univerzál v blízké době do Slavie zamířil.

Jediné info co mám, že to není aktuální, že by to mělo dopadnout. Že tam došlo k nějakému problému mezi kluby. Momentálně je to zaseknuté mezi kluby. Není to tak, že by v dohledné době měl dorazit," řekl Trpišovský na tiskové konferenci po výhře 4:0 nad Českými Budějovicemi ve druhém ligovém kole.

Navíc co mám zprávy, tak Peter není ani přímo u týmu. Momentálně trénuje individuálně, což taky není dobrá zpráva. Co vím, tak je to momentálně hodně zaseknuté," doplnil kouč úřadujícího českého vicemistra.

Podle spekulací srbských médií vedení Crvene zvezdy přestup pozastavilo a naopak prý zahájilo s Olayinkou disciplinární řízení kvůli údajnému neprofesionálnímu chování při tréninku. Osmadvacetiletý nigerijský ofenzivní univerzál, který opustil Slavii po předminulé sezoně vloni v létě po vypršení smlouvy, má v bělehradském klubu ještě dva roky kontrakt.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto SK Slavia Praha

Štítky Sport, fotbal, první, Slavia, Olayinka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Josef Englic

Pro normální fanoušky je to dobrá zpráva. Aspoň budou peníze na skutečného hráče.

Úterý, 30. července 2024, 11:18Odpovědět

Návrat fotbalisty Olayinky do Slavie se zasekl, uvedl Trpišovský  |  Fotbal  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.