Počasí dnes16 °C, zítra16 °C
Sobota 26. října 2024  |  Svátek má Erik
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jizerská 50 spustila registrace se zpožděním, ale za nejvýhodnější cenu

PR článek

Přípravy na 58. ročník ikonické Jizerské 50 jsou v plném proudu a organizátoři právě spouští nejvýhodnější registrace! Účastníky opět čekají 4 dny plné adrenalinu, 8 unikátních tras a neobyčejný doprovodný program. 

Budou tomu už skoro 2 roky, co se jela Jizerská 50 naposledy. O to více jsou pořadatelé odhodláni vyvinout maximální úsilí a udělat vše pro to, aby stál nadcházející 58. ročník ČEZ Jizerské 50, který se uskuteční 6.-9. února 2025, skutečně za to: „Do tohoto okamžiku se ladily veškeré detaily nutné ke spuštění registrací, a nyní můžeme konečně říci – je to tady! Tak neváhejte a vyberte si z Jizerské 17, Volkswagen Bedřichovské 30 skejtem, nebo ČT Jizerské 10, Jizerské 25 a ČEZ Jizerské 50 klasicky. O adrenalin nebude nouze ani na divácké tribuně, protože součástí akce bude také ohnivý ORLEN Sprint a T-Mobile Jizerská firemní štafeta,” vysvětluje za pořadatele Richard Valoušek, tiskový mluvčí Jizerské 50.

Nejvýhodnější startovné se jménem na čísle pořídíš do 18. listopadu

Startovné na svůj osobní závod mohou závodníci pořídit už nyní, a to za tu nejvýhodnější cenu do konce první registrační vlny 18. listopadu. Cena startovného se nezvedla a zůstává stejná jako loni. Například za 50kilometrovou legendu tak do konce listopadu závodníci zaplatí 2 120 Kč, celý ceník je pak dostupný v propozicích jednotlivých závodů na oficiálním webu jiz50.cz. Včasným zakoupením startovného lidé ušetří až vyšší stovky korun a zároveň na svém čísle najdou své jméno.

Věříme v pořádnou nadílku, ale o sněhové pojištění nepřijdeš

Poslední ročník ukázal, jak bylo pojištění startovného kryjící nedostatek sněhu na Jizerské 50 zásadní. Zároveň to byl hlavní důvod, proč byly letos spuštěny registrace později než v předchozích letech, jak vysvětluje David Douša z agentury RAUL: „Fakt, že se dosavadní pojišťovna rozhodla u Jizerské 50 nepokračovat a my jsme chtěli všem závodníkům i v dalším ročníku nabídnout jistotu, že o celé startovné nepřijdou, nás postavil před náročný úkol. Mám proto obrovskou radost, že jsme nakonec byli v hledání úspěšní a máme tak, nově pro úplně všechny závodníky, připravené pojištění v rámci startovného na příští ročník. Jeho parametry zůstávají stejné. Závodníci dostanou i v nepravděpodobné situaci zrušení akce nebo dokonce jednotlivých závodů díky pojištění 70 % startovného zpět. V případě závodu na 50 km jde o částku 1 482 Kč.”

The Grand Classics. Vítěz Jizerské 50 si odnese 500 bodů

Jizerská 50 už tradičně patří mezi 4 nejprestižnější závody profesionální soutěže Ski Classics, tzv. Grand Classics. Nově si pomyslný král a královna odnese dokonce 500 bodů, čímž se naše legenda stává ještě atraktivnějším závodem pro světová esa, jako je trojnásobný vítěz Andreas Nygaard, který na Jizerky nedá dopustit, nebo například poslední vítězové Magni Smedaas a Kasper Stadaas. Kdo si tuto bodovou nálož odnese 9. února 2025 zůstává otázkou, ale jedno je jisté: Rozhodně se všichni máme na co těšit!

Ohodnoť článek

Štítky Jizerská 50, registrace, závod, program

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jizerská 50 spustila registrace se zpožděním, ale za nejvýhodnější cenu  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.