Počasí dnes17 °C, zítra17 °C
Pátek 18. října 2024  |  Svátek má Lukáš
Bez reklam

Softbalistky bohnických Joudrs vybojovaly pátý titul v řadě, celkem jich mají už jedenáct

Softbalistky z pražského týmu Joudrs vybojovaly pátý domácí titul v řadě a svůj rekord vylepšily už na jedenáct vítězných trofejí. Ve třetím utkání finále extraligy ve čtvrtek porazily Sabat Praha 2:0. Historicky nejúspěšnější český tým z Bohnic sérii ovládl 3:0 na zápasy.

„Máme velkou radost, ještě nám to snad dojde. Jsem na svůj tým obrovsky hrdý, umíme hrát pod tlakem a v obraně, když je potřeba," řekl trenér mistrovského celku Tomáš Kusý.

Velkou zásluhu na titulu Joudrs má nadhazovačka Adéla Linková, která odházela všechny tři finálové zápasy a celkem v nich zaznamenala 18 strikeoutů.

Softbalistky pražských Joudrs jsou nejúspěšnějším českým týmem. Extraligový titul získaly po desáté

Tým Joudrs Praha o víkendu získal další extraligový titul, desátý v historii klubu. Stal se tak neúspěšnějším v České republice, dva další pražské týmy jich mají devět. Ve čtvrtém zápase finále Joudrs porazily stejně jako minulý rok Tempo Praha.

Sabat se dostal do finále po 17 letech. „Druhé místo v extralize je pro nás velký úspěch. Hodně jsme chtěly uspět, ale Joudrs bylo lepší. Kdyby se hrálo na šest zápasů, v jednom bychom je snad porazily," uvedla zkušená nadhazovačka Lucie Maršíková.

Hráčky Joudrs se v čele historického pořadí osamostatnily už vloni ziskem desáté trofeje. Překonaly jiné pražské kluby Eagles a Chemii, které mají devět titulů.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Se svolením České softballové asociace

Štítky softball, ženy, extraliga, finále, titul

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Softbalistky bohnických Joudrs vybojovaly pátý titul v řadě, celkem jich mají už jedenáct  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.