Počasí dnes23 °C, zítra23 °C
Pondělí 13. května 2024  |  Svátek má Servác
Bez reklam

Pohřešovaný muž nedorazil do práce. Manželka doma našla dopis na rozloučenou

Policie pátrá po muži, který se neozval od 27. května. Pohřešovaný je ze Slap na Táborsku. Zmizel při cestě do práce, manželka doma našla dopis na rozloučenou. Podle vyšetřovatelů by se mohl pohybovat v Jihočeském a Středočeském kraji či Praze.

Táborští policisté hledají muže ze Slap, který odešel z domova 27. května kolem půl osmé ráno. Namířeno měl mít do zaměstnání, ale tam nepřišel.

„Manželka po návratu z práce nalezla dopis na rozloučenou. Policisté okamžitě zahájili pátrání, ovšem do současné doby s negativním výsledkem. Pohřešovaný muž se do současné doby nevrátil a nepodal o sobě žádnou zprávu. Pohybovat by se mohl v Jihočeském a Středočeském kraji či v Praze,“ informovala dnes policejní mluvčí Lenka Pokorná

Muž je vysoký zhruba 175 centrimetrů, má štíhlou postavu, hnědočerné vlasy a hnědé oči. Na sobě by mohl mít džíny a černou mikinu. 

„Jakékoli informace o výskytu či pohybu pohřešovaného muže sdělte, prosím, na telefonních číslech 974 238 700 či 974 238 336 nebo cestou policejní linky číslo 158. Informace můžete případně předat i na kterékoli policejní služebně,“ dodala Pokorná. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Koláž Budějcké Drbny a Policie ČR

Štítky policie, pátrání, jižní Čechy, Táborsko, Jihočeský kraj, Středočeský kraj, Praha, okres Tábor, Slap

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pohřešovaný muž nedorazil do práce. Manželka doma našla dopis na rozloučenou  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.