Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

VIDEO: Muž si vylil zlost na stojanu s dezinfekcí. Způsobil škodu za dvacet tisíc

Pražští policisté pátrají po muži, který ve stanici metra Národní třída po hádce se ženou kopancem poškodil stojan s dezinfekcí. Při odchodu se ještě pokusil rozkopnout zamknuté želené dveře, ovšem neúspěšně. Celkem způsobil škodu za dvacet tisíc korun.

Muž se ve stanici Národní třída pohyboval v neděli 9. května před desátou hodinou večer. „Celému skutku předcházela hádka se ženou, po které agresor přistoupil ke stojanu a kopem si na něm vybil zlost. Ve svém jednání pak pokračoval i cestou ven, kde se snažil prokopnout uzamčené železné dveře. Majiteli svým činem způsobil škodu dosahující dvacet tisíc korun,“ uvedl v tiskové zprávě policejní mluvčí Richard Hrdina.

Jednání i obličej hledaného zachytily bezpečnostní kamery a policie teď žádá veřejnost o pomoc se jeho identifikací. „Pokud muže na kamerovém záznamu poznáváte, nebo víte, kde se zdržuje, kontaktujte linku 158,“ dodal Hrdina.

Podle policie je muži 25 až 30 let a je vysoký asi 180 centimetrů. Má krátké černé vlasy a bradku s knírkem. V době činu měl na sobě bílé tričko s vertikálním potiskem na levé straně, tmavé kalhoty a bílou sportovní obuv.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, pátrání, Národní třída, metro, ničení majetku, dezinfekce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Muž si vylil zlost na stojanu s dezinfekcí. Způsobil škodu za dvacet tisíc  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.