Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

VIDEO: Zhrzený útočník surově zmlátil dva mladíky. Hrozí mu až deset let vězení

Uražené ego a alkohol zřejmě mohou za chování muže, který před barem napadl dva mladíky. Bil je pěstmi i kopal, jednomu dokonce zlomil čelist. Policie ho dopadla po čtyřech dnech, na další postup čeká muž s pestrou trestní minulostí ve vazbě.

Vše začalo v lednu letošního roku v baru v Praze 4, kde si osmatřicetiletý muž vyhlédl dívku ve skupince mladých lidí. „Dívka z něj od začátku měla strach a muž byl neodbytný. Aby se ho zbavila, tak mu dala telefonní číslo, což ho zřejmě na chvilku uspokojilo a odešel,“ uvedl v prohlášení pro novináře policejní mluvčí Jan Daněk.

Když parta podnik opouštěla, na muže znovu narazila. Ten, posílen alkoholem, začal napadat dva mladíky ze skupiny. „Agresor surově zaútočil pěstmi a kopy na poškozené, což mělo následky v podobě jejich zranění. Jeden z nich dokonce skončil na operaci v nemocnici se zlomenou čelistí,“ popsal Daněk.

Případ převzali řešit kriminalisté z 1. oddělení, kteří ve spolupráci s kolegou z oddělení vražd podezřelého zadrželi čtyři dny po útoku.

„S osmatřicetiletým mužem, který má bohatou trestní minulost následně zahájili trestní stíhání pro trestné činy těžké ublížení na zdraví, vydírání, ublížení na zdraví, nebezpečné vyhrožování a výtržnictví, za což hrozí až desetiletý pobyt za mřížemi,“ dodal Daněk. Stíhání je podle něj vedeno vazebně.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky Jednomu z mužů zlomil útočník čelist., Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Zhrzený útočník surově zmlátil dva mladíky. Hrozí mu až deset let vězení  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.