Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pátek 20. září 2024  |  Svátek má Oleg
Bez reklam

Opilí turisté v Praze skákali po zaparkovaných autech. Skončili v rukou policie

Pražští městští policisté řešili skupinku turistů v alkoholovém opojení, která si jako zábavu zvolila skákání po zaparkovaných autech v centru města. Jeden z cizinců se k činu nakonec přiznal, a tak ho strážníci pro podezření ze spáchání trestného činu předali státní policii.

Centrum Prahy se po době relativního covidového klidu vrací k normálnímu životu. Už v uplynulých týdnech byly v ulicích hlavního města znovu k vidění skupinky turistů, které si do Prahy dorazily užít rozlučku se svobodou.

Účastníci alkoholového turismu se v sobotu večer rozhodli, že budou skákat po zaparkovaných autech v ulici Štěpánská v centru Prahy. „Dle oznamovatelky zde měla skupinka osob poskakovat po zaparkovaných automobilech. Muže odpovídajícího popisu se následně podařilo zadržet v Ječné ulici. Zanedlouho po výzvě k podání vysvětlení se jeden z dotyčných přiznal. Vzhledem k povaze činu byl dvacetiletý cizinec omezen na osobní svobodě,“ popsala mluvčí pražské městské policie Irena Seifertová.

Turista by opilý, test ukázal téměř dvě promile alkoholu v dechu. „Jakou hodnotu bude atakovat pokuta za jeho protiprávní jednání je v rukou kolegů ze státní policie, kterým byl muž následně předán k dalšímu šetření,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 38 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie hl. m. Prahy

Štítky turisté, auta, skákání, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilí turisté v Praze skákali po zaparkovaných autech. Skončili v rukou policie  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.