Počasí dnes14 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Žena po rozchodu s partnerem dala výpověď, ukončila aktivitu na sociálních sítích a zmizela. Pátrá po ní policie

Policisté pátrají po dvaatřicetileté Martině Nižaradzeové, která už na začátku března odešla z domu v Mölzerově ulici v Praze 3 a od té doby o sobě nedala nikomu vědět. „Po rozchodu s partnerem dala výpověď v práci a ukončila aktivitu na všech sociálních sítích. V domě zanechala vyšší finanční hotovost včetně důležitých písemností, s sebou si odnesla pouze spací pytel a dva batohy,“ uvedl policejní mluvčí Richard Hrdina.

Vzhledem k tomu, že Martina Nižaradzeová odešla z domu už 7. března a od té doby s ní nebyl nikdo v kontaktu, má její rodina obavy o to, zda je v pořádku. „Pohřešovaná v minulosti velmi ráda cestovala a často spala v přírodě pod širákem. Vzhledem k tomu, že do současné doby byla velmi spolehlivá a s rodinou byla vždy v pravidelném kontaktu, mají strach o její život,“ popsal mluvčí.

Žena je vysoká 173 centimetrů, je hubená, má oválný hubený obličej, modré oči a dlouhé hnědé vlasy s pěšinkou uprostřed. „Kriminalisté naposledy zaznamenali pohyb jejího mobilního telefonu v okolí Slap nad Vltavou, ale od té doby, nemají žádné další poznatky, které by vedly k jejímu nalezení. Obracejí se tedy k široké veřejnosti s žádostí o pomoc,“ uvedl Richard Hrdina.

„Pokud jste pohřešovanou dvaatřicetiletou ženu někde viděli nebo jste si všimli v lesích okolo Slap nad Vltavou ženy s batohem a spacákem, kontaktujte prosím linku 158,“ doplnil mluvčí.

Hodnocení článku je 62 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky pátrání, žena, rozchod, Praha, Martina Nižaradzeová, dům, sociální síť, výpověď, policie, batoh

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena po rozchodu s partnerem dala výpověď, ukončila aktivitu na sociálních sítích a zmizela. Pátrá po ní policie  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.