Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Pondělí 30. září 2024  |  Svátek má Jeroným
Bez reklam

VIDEO: Opilý a zfetovaný řidič projížděl centrem Prahy, za volantem nakonec usnul s telefonem v ruce

Strážníci městské policie dostali v sobotu 5. března po poledni oznámení o muži, který delší dobu sedí v nastartovaném autě v Opletalově ulici a blokuje výjezd z parkoviště. Oznamovatel strážníkům pověděl, že muž za volantem nereaguje na žádosti, aby popojel a v autě nejspíš spí. Hlídka tedy vyrazila na místo, aby zjistila, jaká je situace.

Hlídka na místě v nastartovaném a zamknutém autě našla muže připoutaného bezpečnostním pásem, který měl skloněnou hlavu a v ruce držel mobilní telefon. Vzhledem k tomu, že řidič nereagoval na výzvy k otevření ani na údery do skel a střechy vozidla, začali se strážníci obávat o jeho zdraví a život.

„Přivolali záchrannou službu, pomocí teleskopického obušku odstranili sklo dveří spolujezdce a vůz otevřeli. Rázem je ovanul silný odér alkoholu z vozidla i z dechu jednavdacetiletého řidiče, který se probral a působil značně dezorientovaně,“ uvedla mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová.

Když řidič zjistil, že se za ním do auta dostali strážníci, rozjel se, ale v pokračování mu strážníci zabránili. „Dechová zkouška ukázala přes dvě promile alkoholu. Pozitivně skončil i test na drogy,“ uvedla mluvčí a dodala, že případ si k dořešení převzala státní policie.

Ohodnoť článek

Foto Městská policie hl. m. Prahy

Štítky doprava, řidič, alkohol, drogy, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Opilý a zfetovaný řidič projížděl centrem Prahy, za volantem nakonec usnul s telefonem v ruce  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.