Počasí dnes20 °C, zítra21 °C
Pátek 10. května 2024  |  Svátek má Blažena
Bez reklam

VIDEO: Policie dopadla zvrhlíka, který se obnažoval před holčičkou. Muž byl za podobný čin již odsouzen

Policistům se podařilo vypátrat a dopadnout devětadvacetiletého muže, který se obnažoval před osmiletou dívkou vracející se ze školy. Pachatel byl již před sedmi lety za podobné chování odsouzen. Masturboval před panelovým domem i během cesty do nedalekého parku.

Zvrhlík se před školačkou obnažoval

Policistům se podařilo vyřešit případ zvrhlíka, který ve čtvrtek 20. ledna kolem třetí hodiny odpolední obtěžoval osmiletou školačku, která se vracela domu ze školy. Holčička muže, který nakládal nespecifikované předměty do auta, potkala v ulici U laboratoře v Praze 6. Po několika metrech si všimla, že ji muž předešel a podíval se na ni, proto ho dívka následně ze slušnosti pozdravila. 

Na její pozdrav deviant však nereagoval a beze slov jí ukázal svůj penis. Školačka se jeho konání zalekla a vzdálila se mu. Zvrhlík však holčičku doběhl a ve svém zcela nevhodném chování pokračoval až do jejího útěku. Po návratu domu dívka o celé situaci pověděla mamince. Ta se následně ozvala policii, která se případem začala zabývat. 

Policie pátrá po onanistovi. Ten nejdřív pokřikoval na dvanáctiletou dívku, pak před ní začal onanovat

Policisté pátrají po muži, který měl v pondělí 31. ledna obtěžovat dvanáctiletou dívku ve Vysočanské ulici v Praze 9.  Podle policistů má případ tento výtržnictví prvky sexuálního podtextu. Dívka cestou do školy potkala na ulici muže, který na ni...

Hrozí mu až dva roky za mřížemi

Břevnovští policisté vyrazili na místo činu, které zdokumentovali, od holčičky získali popis podezřelého a zajistili kamerové záznamy z okolních ulic. „Ve spolupráci s kriminalisty šestého oddělení, provedeným šetřením a vyhodnocením kamerových záznamů, se během několika dnů podařilo podezřelého muže vypátrat. Lustrací devětadvacetiletého muže zjistili, že byl již za obdobné jednání před sedmi lety odsouzen. Tehdy masturboval před panelovým domem a poté i během cesty do přilehlého parku. V současné chvíli je podezřelý ze spáchání trestného činu výtržnictví, za což mu hrozí v případě odsouzení až dvouletý pobyt za mřížemi,” uvedl policejní mluvčí Richard Hrdina.

VIDEO: Policie pátrá po útočnících, kteří v Praze 1 napadli kolemjdoucího. Agresoři mu zlomili čelist

Policisté pátrají po mužích, kteří začátkem roku v Hybernské ulici bezdůvodně napadli kolemjdoucího. Po drsném útoku z místa činu utekli, muž byl ošetřen lékaři. Pachatelům hrozí až tři roky za mřížemi.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto PČR

Štítky policie, zvrhlík, pedofil, deviant, dopadení, dítě, čin, Praha, Praha 6

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Policie dopadla zvrhlíka, který se obnažoval před holčičkou. Muž byl za podobný čin již odsouzen  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.