Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Policie pátrá po onanistovi. Ten nejdřív pokřikoval na dvanáctiletou dívku, pak před ní začal onanovat

Policisté pátrají po muži, který měl v pondělí 31. ledna obtěžovat dvanáctiletou dívku ve Vysočanské ulici v Praze 9.  Podle policistů má případ tento výtržnictví prvky sexuálního podtextu. Dívka cestou do školy potkala na ulici muže, který na ni nejprve začal pokřikovat a když se na něj dívka otočila, muž si rozepnul poklopec a začal onanovat.

Dvanáctiletý dívka z místa ze strachu utekla a vše pověděla svým rodičům. Policisté společně s dívkou sestavili identikit podezřelého, který má být výstižný z 65 procent.

„Mělo se jednat o muže ve věku kolem 40 let, vysokého asi 180 centimetrů a štíhlé postavy. Měl hnědé vlasy, hnědé oči a na hlavě uvázaný šátek, takzvanou palestýnu bílo-černé barvy. Oblečen byl do tmavé bundy a tepláků. Dle výpovědi poškozené mluvil česky a anglicky,“ uvedla policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Vzhledem k tomu, že se politistům nedaří hledaného ztotožnit ani vypátrat, obracejí se na veřejnosti. „Pokud z vyhotoveného identikitu tušíte, kdo je oním výtržníkem, znáte jeho totožnost, místo jeho pobytu, zavolejte prosím na linku 158,“ dodala mluvčí s tím, že celý případ policisté prověřují pro podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví. V případě dopadení a odsouzení hrozí pachateli až dvouletý pobyt za mřížemi.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky pátrání, onanie, dívka, Praha

Policie pátrá po onanistovi. Ten nejdřív pokřikoval na dvanáctiletou dívku, pak před ní začal onanovat  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.