Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jednapadesátiletý řidič vjel v Praze 10 do vršovického potoka. Na místě zasahovali hasiči i záchranáři

Pražští hasiči a záchranáři v pátek krátce po třetí hodině odpolední zasahovali nedaleko parku Grébovka v pražských Vršovicích. Jednapadesátiletý řidič vjel autem do Botiče.

Neobvyklou nehodu, která mohla skončit velkým neštěstím, řešili dnes odpoledne pražští hasiči i záchranáři. Z vršovického potoka nedaleko Havlíčkových sadů zachraňovali řidiče, který do vody vjel autem. „Hasiči rychle vyprostili řidiče z vozidla a zajistili auto na vytažení jeřábem, který si na místo povolal velitel zásahu. Po několika desítkách minut bylo vozidlo zcela vytaženo na břeh,“ uvedl mluvčí hasičů Martin Kavka.

„U události zasahovala záchranná posádka, lékaři i inspektor. Jednapadesátiletého řidiče vozidla, který auto sám opustil, záchranáři prohlédli a zjistili, že není nutný převoz do nemocnice,“ sdělila Přazské Drbně mluvčí pražských záchranářů Jana Poštová.

Tragická nehoda uzavřela železnici v Praze. Mladý chlapec nepřežil střet s vlakem

K nehodě s tragickým koncem došlo dnes ráno na železniční trati v Holešovicích. Projíždějící vlak srazil nezletilého chlapce, který svým zraněním na místě podlehl. Policie vyšetřuje, jak k této tragické události došlo.

Ohodnoť článek

Autoři

Štítky auto, potok, Vršovice, záchrana, hasiči, Praha, Praha 10, Botič, Havlíčkovy sady, Martin Kavka

Jednapadesátiletý řidič vjel v Praze 10 do vršovického potoka. Na místě zasahovali hasiči i záchranáři  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.