Počasí dnes14 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Mladá žena, která bloudila po Praze a v minulosti se pokusila o sebevraždu, je v pořádku

, aktualizováno 16. února 2022, 11:24

Policisté pátrají po sedmadvacetileté ženě, která ve čtvrtek ráno odešla z místa bydliště a už se nevrátila. Mladá žena se v minulosti několikrát pokusila spáchat sebevraždu. Žena bloudí po celé Praze, je dezorientovaná, zmatená a naposledy byla oblečená do šedé mikiny, světle modrých riflí a sportovních černých tenisek s bílo růžovou podrážkou.

Podle policie žena trpí vážnými psychickými problémy a mohla by být ohrožená na životě. „Pokud jste tuto ženu kdekoliv viděli, kontaktujte prosím neprodleně linku 158. Děkujeme za pomoc,“ uvedl policejní mluvčí Richard Hrdina

Pohřešovanou ženu viděla její matka naposledy 9. února v šest hodin večer u ní doma v ulici Plzeňská v Praze 5. „Z domu odešla druhý den ráno a už se nevrátila. S sebou si nezvala ani svůj mobilní telefon a od té doby o sobě nedala nikomu vědět. Žena trpí psychickými problémy a v minulosti se několikrát pokusila spáchat sebevraždu,“ vysvětlil policejní mluvčí.

Žena je asi 165 centimetrů vysoká, je střední postavy, má středně dlouhé hnědočerné vlnité vlasy a hnědé oči. V době odchodu na sobě měla středně dlouhý světlý kabát, světle modré upnuté džíny, černé kotníčkové boty, hnědou kabelku přes rameno a červené dioptrické brýle.


Aktualizace: Žena byla nalezena v okolí Karlštejna a je v pořádku. „Díky pozornému muži, který poznal pohřešovanou z pátrací relace, kterou viděl na sociálních sítích, se ji podařilo nalézt," uvedl k výsledku pátrání policejní mluvčí Richard Hrdina.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky pátrání, žena, sebevražda, Praha

Mladá žena, která bloudila po Praze a v minulosti se pokusila o sebevraždu, je v pořádku  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.