Počasí dnes15 °C, zítra13 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Policie pátrá po seniorce, která trpí Alzheimerovou chorobou. Může být v ohrožení života. Viděli jste ji?

Policie prosí veřejnost o pomoc s pátráním po důchodkyni, která trpí Alzheimerovou chorobou a může být v ohrožení života. Naposledy byla viděna ve Fakultní nemocnici Motol.

Pohřešovaná žena, která může být v ohrožení života, se ztratila poté, co s manželem navštívila motolskou nemocnici, ze které odešla kolem půl desáté hodiny ranní.  Seniorka trpí Alzheimerovou chorobou a neorientuje se v čase ani prostoru. Policisté zatím vypátrali, že žena z nemocnice nejpravděpodobněji odešla na blízkou autobusovou zastávku, ze které mohla odjet linkou číslo 191 směr Anděl.

Nemocná seniorka podle informací policie měří 165 centimetrů, má šedé krátké vlasy a modré oči. Na sobě měla tmavomodrou bundu s kožešinou a baret světlé barvy.

„Vzhledem k tomu, že se dosavadním využitím operativně pátracích prostředků policie nepodařilo ženu nalézt, obracejí se policisté touto cestou na veřejnost se žádostí o pomoc a spolupráci. Jestliže někdo pohřešovanou viděl, nebo ví, kde by se mohla nacházet, ať se ozve na linku 158. Děkujeme,“ uvedla policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Mladík chtěl lepší život, proto přepadl banku. Po vypátrání mu hrozí až desetiletý trest za mřížemi

Policie zadržela muže, který podle ní minulou středu přepadl banku v Praze a odnesl si z ní několik set tisíc korun. Dosud netrestaný jednadvacetiletý lupič se k činu přiznal. Peníze chtěl využít k vysněnému životu, uvedl na webu pražské policie...

Ohodnoť článek

Autoři | Foto PČR

Štítky pátrání, policie, seniorka, Alzheimer, Praha, Alzheimerova choroba, Fakultní nemocnice v Motole

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po seniorce, která trpí Alzheimerovou chorobou. Může být v ohrožení života. Viděli jste ji?  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.