Počasí dnes23 °C, zítra22 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

VIDEO: Policie pátrá po útočnících, kteří v Praze 1 napadli kolemjdoucího. Agresoři mu zlomili čelist

Policisté pátrají po mužích, kteří začátkem roku v Hybernské ulici bezdůvodně napadli kolemjdoucího. Po drsném útoku z místa činu utekli, muž byl ošetřen lékaři. Pachatelům hrozí až tři roky za mřížemi.

Začátkem roku dva muži bez varování zaútočili v Hybernské ulici v Praze 1 na kolemjdoucího. Agresoři muži podkopli nohy a poté ho na zemi mlátili pěstmi do obličeje. Napadený si po jejich útěku sám zavolal pomoc a následně byl ošetřen lékaři. Ti zjistili, že útočníci oběti zlomili spodní čelist. Jakmile byl zmlácený muž ošetřený, nahlásil událost policii.

„Policisté provedeným šetřením zajistili několik kamerových záznamů, na kterých je celá událost zachycena. Mají k dispozici i záznam, na kterém jsou oba útočníci v jednom z obchodů těsně před napadením. Pokud byste tyto muže poznali, nebo víte, kde se pohybují, kontaktujte linku 158,“ sdělil mluvčí policie Richard Hrdina s tím, že mužům hrozí v případě dopadení a odsouzení až tříletý pobyt za mřížemi.

Pražští policisté získali unikátní mobilní operační centrum za třicet milionů

Nový speciální nákladní automobil, který slouží jako mobilní operační centrum, jako první využijí pražští policisté. Za Mercedes-Benz Arocs 2542 L NR se speciální nástavbou vyrobenou v České republice zaplatilo hlavní město Prahy třicet milionů...

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky pátrání, napadení, policie, útok, Praha, Praha 1

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Policie pátrá po útočnících, kteří v Praze 1 napadli kolemjdoucího. Agresoři mu zlomili čelist  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.