Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Agresor v Praze 3 napadl ostrahu. Hlídače obchodního domu chtěl podřezat. Hrozí mu tříletý trest

Neznámý útočník koncem ledna napadl ostrahu obchodního domu. Agresor během potyčky hlídači vyhrožoval, že ho podřeže. Nyní po něm pátrají policisté a hrozí mu až tříletý trest za mřížemi.

Od konce ledna policisté řeší napadení, které se odehrálo v obchodním domě ve Vinohradské ulici v Praze 3. Neznámý muž zde napadl a ohrožoval ostrahu objektu. Napadený se naštěstí ubránil a utrpěl zranění, která si vyžádala lékařské ošetření. 

„Policisté šetřením zajistili kamerové záznamy, na kterých je zachycen dosud neznámý útočník. Pokud podezřelého na záběrech poznáváte, nebo víte, kde by se mohl zdržovat, ozvěte se prosím na linku 158. Celý případ policisté v současné době prověřují pro podezření ze spáchání trestných činů výtržnictví, vyhrožování a ublížení na zdraví,” uvedla policejní mluvčí Violeta Siřišťová s tím, že za tyto skutky pachateli v případě dopadení a odsouzení hrozí až tříletý pobyt za mřížemi.

Šest na jednoho. Útočníkům, kteří zkopali a okradli muže, hrozí deset let ve vězení

Pražští kriminalisté pátrají po šesti útočnících, kteří v neděli dvacet minut před pátou hodinou ranní v Husinecké ulici v Praze 3 zbili a okradli sedmadvacetiletého muže. Bitce předcházela slovní rozepře mezi skupinkou podezřelých a poškozeným,...

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky agresor, napadení, nůž, ostraha, útočník, Praha, Praha 3, obchodní dům

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Agresor v Praze 3 napadl ostrahu. Hlídače obchodního domu chtěl podřezat. Hrozí mu tříletý trest  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.