Počasí dnes22 °C, zítra22 °C
Pátek 20. září 2024  |  Svátek má Oleg
Bez reklam

VIDEO: Žena připoutaná k topení volala o pomoc kvůli požáru. Pravděpodobně chtěla spáchat sebevraždu

Ve čtvrtek ráno policisté v Praze 9 vyrazili na pomoc ženě, které nahlásila požár a prosila o záchranu. Situace byla velmi nebezpečná především kvůli tomu, že obyvatelka bytu se pouty připoutala k topení.

Policisté ženu nalezli na zemi u topení

Policisté ve čtvrtek ráno řešili neobvyklý případ. Po násilném vstupu do bytu, ze kterého vycházel kouř, policisté našli ženu připoutanou k topení a přivolali hasiče. „Žena ležela na zemi připoutaná k topení přímo u ohniska požáru. Přivolané jednotky následně pomocí hasicího přístroje uhasily požár, který ohrožoval život ženy. Poté hasiči ženě kleštěmi uštípli pouta a vyvedli ji ven z bytu. Tam na silně nadýchanou ženu čekali záchranáři, kteří ji ošetřili a převezli do nemocnice k hospitalizaci,” řekla policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Během vyšetřování události pak policisté přišli na to, že žena s největší pravděpodobností chtěla spáchat sebevraždu. „Již v minulosti několikrát na lince 158 oznámila nepravdivé informace a v pátek měla být z bytu vystěhována. Celým případem se v současné chvíli zabývají kriminalisté, kteří stanoví i právní kvalifikaci případu,” dodala Siřišťová s tím, že sedmatřicetiletá žena byla převezena do psychiatrické léčebny.

Praha schválila návrh na rozvoj komunitní péče. Dlouhodobí pacienti z Bohnic dostanou šanci na nový život

Velkou pomocnou ruku nabídli radní hlavního města Prahy lidem, kteří dlouhodobě skončili v Psychiatrické nemocnici Bohnice a následně potřebují dostupnou speciální péči. Radní schválili návrh, díky kterému by měla být nově k dispozici komunitní péče...

Ohodnoť článek

Autoři | Foto PČR

Štítky topení, požár, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Žena připoutaná k topení volala o pomoc kvůli požáru. Pravděpodobně chtěla spáchat sebevraždu  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.