Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Agresor napadl ženu a rozbil skříňku. V době svého volna ho zpacifikoval strážník

Řešení krizové situace v době volna se nevyhnulo pražskému strážníkovi, který zareagoval na ženský křik a hlasité rány. Následně se musel vypořádat s agresorem, který se dopustil násilí i poškození cizího majetku.

Strážníka znepokojily hlasité zvuky z chodby

Drsnou hádku musel v době svého volna řešit jeden z pražských strážníků. Ten v bytovém domě v Praze 9 uslyšel ženský výkřik a hlasité rány, které se rozléhaly celým domem. Kvůli tomu, že rány i hlasy začaly být čím dál hlasitější, strážník se rozhodl vyjít na chodbu a zjistit, co se děje. Před bytem uviděl ženu s několika muži, přičemž na zemi se nacházely střepy z rozbité skříňky hasicího stroje. Poté, co přítomným lidem sdělil, že je členem policie, zjistil, že jeden z mužů udeřil ženu do obličeje a následně rozbil zmíněnou skříňku.

Muži kvůli mědi kradli kabely. Při činu je vyčenichal šikovný policejní pes Sony

Zlodějům, kteří se snažili získat měď z kradených kabelů, byl osudný čich šikovného policejního pejska Sonyho. Ten pachatele vyčmuchal během kontroly opuštěného žižkovského objektu a stal se hrdinou noční hlídky.

Agresora musel strhnout na zem

Strážník si během konverzace všiml, že agresor stále drží nespecifikovaný předmět, proto se rozhodl, že se muže pokusí uklidnit a celou situaci v poklidu vyřešit. „V té chvíli vyšla z bytu napadená žena, která se tam krátce po příchodu strážníka schovala. Jakmile ji agresor spatřil, rozběhl se k ní. Strážník tak okamžitě použil donucovací prostředky a muže strhl na zem. V páce ho držel do doby, než si ho převzali přivolaní policisté. Ti zjistili, že pětadvacetiletý cizinec měl v ruce klíče. Napadenou ženu následně ošetřila záchranná služba,” sdělila mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová.

Chlapec zkoušel první graffiti, babička koupila spreje a hlídala

Pražští strážníci přijali v neděli 9. ledna po jedné hodině odpolední telefon od jeřábníka na stavbě v Praze 4, který při pozorování okolí uviděl malého chlapce, který pod dohledem svojí babičky sprejoval na zdi v ulicích Plynární a Krnkova....

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky strážník, policie, zásah, volno, napadení, agresor, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Agresor napadl ženu a rozbil skříňku. V době svého volna ho zpacifikoval strážník  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.