Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

VIDEO: Policisté vyjížděli k poblouzněnému muži. Ten je pozval do své pěstírny na trochu marihuany

Pražští policisté vyjeli začátkem ledna na oznámení o poblouzněném muži, který zvonil na sousedy a všechny žádal o odpuštění. Když se policisté dostavili na místo a klepali na dveře, otevřel jim mladík odpovídající popisu a pozval je na trochu marihuany do pěstírny, kterou měl ve své ložnici.

Muž pozval policisty dál a za dveřmi jim nabídl marihuanu

Policisté po příjezdu do domu v ulici Rytířova v Praze 4 nejdřív nikoho nenalezli, ale jeden z nájemníků jim ukázal dveře, do kterých blouznící muž zašel. Když hlídka zazvonila na zvonek a zaklepala na dveře, nikdo dlouhé minuty neotvíral, přestože byl v bytě neustále slyšet pohyb, a tak bylo jasné, že muž je stále uvnitř.

„Po asi desetiminutovém klepání jim otevřel muž, který svým zjevem zcela odpovídal popisu z oznámení. Na dotaz, proč tak dlouho neotevíral dveře odpověděl, že až teď uslyšel ťukání boží, a tak šel otevřít. Ihned poté pozval policisty dál a za dveřmi se jich zdvořile zeptal, zda-li může nabídnout trochu marihuany,“ popsal policení mluvčí Richard Hrdina.

Chlapec zkoušel první graffiti, babička koupila spreje a hlídala

Pražští strážníci přijali v neděli 9. ledna po jedné hodině odpolední telefon od jeřábníka na stavbě v Praze 4, který při pozorování okolí uviděl malého chlapce, který pod dohledem svojí babičky sprejoval na zdi v ulicích Plynární a Krnkova....

Muž zavedl policisty i do kuchyně, kde měl nasušené lysohlávky

Když muž uviděl nechápavé pohledy policistů, zavedl je do ložnice, kde měl plně vybavený pěstírenský stan se třinácti rostlinami konopí. „Z jeho chování jim bylo jasné, že o kvalitě jeho výrobků není pochyb, a tak se ho zeptali, jestli nemá ještě nějaké drogy v bytě. „No jasně,“ odpověděl muž a zavedl policisty do kuchyně, kde měl nasušené lysohlávky,“ doplnil Hrdina.

Když se policisté muže ptali, proč chodí po domě a prosí sousedy o odpuštění, odpověděl jim, že má smlouvu s ďáblem a přimlouvá se za něj bůh. „Jednadvacetiletý muž byl převezen do psychiatrické léčebny a je podezřelý ze spáchání trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy,“ uvedl mluvčí a dodal, že muži hrozí pět let za mřížemi.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky policie, pěstírna, marihuana, konopí, lysohlávky, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Policisté vyjížděli k poblouzněnému muži. Ten je pozval do své pěstírny na trochu marihuany  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.