Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Muž vytáhl na ženu nůž a ukradl jí kabelku. O chvíli později ho chytili policisté

Policisté na pražském Žižkově neměli klidnou službu ani na Nový rok. 1. ledna v podvečer projížděli pražští policisté Seifertovou ulicí v Praze 3, kde si všimli muže, který ohrožoval ženu nožem. Muži zákona agresora dopadli a v současnosti je podezřelý ze spáchání loupeže.

Policisté si muže všimli, když ohrožoval ženu nožem. „Pod touto pohrůžkou ji odcizil kabelku a dal se na útěk. Policisté podezřelého doběhli a za užití donucovacích prostředků zadrželi,“ uvedla policejní mluvčí Violeta Siřištová.

Na místě podezřelý s policisty nespolupracoval a odmítal jim sdělit svou totožnost. „Ta byla zjištěna až po převozu, na policejní služebně. Lustrací kriminalisté z pražské Palmovky zjistili, že se jedná o recidivistu, který byl v září loňského roku propuštěn z vězení, kde si odpykával trest za majetkovou trestnou činnost,“ vysvětlila mluvčí.

Případem se zabývají pražští kriminalisté. „Kriminalisté pětadvacetiletého cizince obvinili ze spáchání trestného činu loupež, za což mu v případě odsouzení hrozí až desetiletý pobyt za mřížemi. Kriminalisté podali státnímu zástupci podnět k podání návrhu na jeho vzetí do vazby,“ dodala Siřišťová.

Hodnocení článku je 98 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky policie, přepadení, nůž, Praha, Žižkov, Palmovka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lenka Kuchařová

To zase bude řečí a komentářů o diskriminaci!Přece každý ,,musí chápat ",že tito členové státem chráněného etnika mají právo na všechno,včetně našich kabelek.A za odměnu za takové chování dostávají zcela gratis byty s dotovanými nájmy ve středu města,aby to k těm krádežím neměli daleko...U nás v Brně to takto funguje už několik roků.

Pondělí, 3. ledna 2022, 13:51Odpovědět

Josef Vyndalho

toho sráče měli zastřelit na útěku, veškerá "převýchova" je k hovnu takdo kafilerky s ním.....

Neděle, 2. ledna 2022, 16:25Odpovědět

Muž vytáhl na ženu nůž a ukradl jí kabelku. O chvíli později ho chytili policisté  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.