Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Úterý 17. září 2024  |  Svátek má Naděžda
Bez reklam

Policie vypátrala muže, který měl znásilnit ženu v pražském kempu. Nalákal ji na natáčení

Pražským kriminalistům se podařilo dopadnout muže, který měl v polovině listopadu znásilnit ženu v kempu na Pražačce. Muž ženu potkal na ulici, kde jí pověděl, že natáčí film a potřebuje s ním pomoci. Žena s nabídkou pomoci souhlasila a odešla s mužem do nedalekého kempu. Tam mělo dojít k sexuálnímu napadení.

„Děkujeme všem za pomoc při pátrání po podezřelém, díky poznatkům se nám podařilo muže vypátrat. V současné chvíli sním probíhají standardní úkony trestního řízení,“ sdělila v pondělí mluvčí policie Violeta Siřišťová.

K incidentu mělo dojít na toaletách kempu na Pražačce, kde muž ženu sexuálně zneužil. „V momentě, kdy muž dosáhl vyvrcholení, tak se ženě podařilo z toalet utéct,“ popsala policejní mluvčí.

Muž znásilnil ženu v Praze. Nalákal ji na to, že potřebuje pomoci s filmem, který natáčí

Pražští kriminalisté od poloviny listopadu pátrají po muži, který sexuálně napadl ženu v kempu na Pražačce na pražském Žižkově. Muž ženu potkal na ulici, kde jí pověděl, že natáčí film a potřebuje s ním pomoci. Žena s nabídkou pomoci souhlasila a...

Policie během prosince zveřejnila kamerové záznamy, na kterých byl muž zachycen. Případ teď prověřuje pro podezření ze spáchání trestného činu znásilnění. „Pachateli v případě dopadení a odsouzení hrozí až desetiletý pobyt za mřížemi,“ dodala Siřišťová.
 

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky Praha, Policie ČR, pátrání, znásilnění, policie, Pražačka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Policie vypátrala muže, který měl znásilnit ženu v pražském kempu. Nalákal ji na natáčení  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.