Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 13. května 2024  |  Svátek má Servác
Bez reklam

Zloději ukradli spícímu muži v metru psa. Ten byl za několik dní nalezen v zuboženém stavu

Pražští policisté pátrají po třech pachatelích, kteří ukradli psa muži spícímu v metru. Pes byl za několik dní nalezen v zuboženém stavu v Riegrových sadech. Pes nemohl došlápnout na zadní končetiny. Zlodějům hrozí až dva roky ve vězení.

Pražští policisté řeší případ krádeže psa v metru už od konce srpna. Tři muži v soupravě metra, která jela z Chodova na Muzeum, využili spánku poškozeného a v nestřeženém okamžiku mu odřízli vodítko, na kterém měl přivázaného křížence pražského krysaříka a německého pinče.

Muži psa vzali a vystoupili s ním ve stanici Muzeum. „Policisté šetřením zajistili kamerové záznamy, na kterých je vidět muž, který nese psa a jeho dvoučlenný doprovod. Pokud trojici na záběrech poznáváte, nebo víte, kde by se mohl zdržovat, ozvěte se prosím na linku 158,“ uvedla policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Psa našli lidé čtyři dny od krádeže v Riegrových sadech, byl poraněný a nemohl došlápnout na zadní končetiny. „Policisté celý případ v současné době prověřují pro podezření ze spáchání trestného činu krádež, za což pachateli v případě dopadení a odsouzení hrozí až dva roky za mřížemi,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky krádež, pes, metro, Praha, Riegrovy sady, Chodov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloději ukradli spícímu muži v metru psa. Ten byl za několik dní nalezen v zuboženém stavu  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.