Počasí dnes17 °C, zítra17 °C
Pátek 18. října 2024  |  Svátek má Lukáš
Bez reklam

Policie pátrá po seniorovi, který odešel na pravidelnou procházku a nevrátil se domů

Policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po pohřešovaném šestasedmdesátiletém Miroslavu Nebeském. Ten odešel v sobotu 6. listopadu, okolo čtvrté hodiny odpolední z místa přechodného bydliště v Hradištku (Praha-jih) na procházku. Pravidelně se chodil procházet do Masečína, Rajchardova a Brunšova nebo ke Štěchovické přehradě. Jeho pohřešování policii oznámila jeho žena před půl osmou večer.

Policie po muži začal ihned pátrat. Do akce se zapojilo šest hlídek policistů z obvodního oddělení, psovodi se psy specializovaných na vyhledávání osob a vrtulník s termovizí. Bohužel se doposud muže nepodařilo nalézt.

Miroslav Nebeský je vysoký 172 až 175 centimetrů, střední postavy. Má rovné šedé vlasy i vousy a modré oči. Na sobě by měl mít hnědé kalhoty, šedou vestu, avšak je možné, že má přes tento svršek ještě bundu neznámé barvy. Pohřešovaný hůře slyší a používá naslouchátko. Jeho chůze je lehce nachýlená dopředu.

Pohřešovaný muž užívá léky, nicméně by bez nich neměl být ohrožen na životě. Telefon pohřešovaného je nedostupný. „Žádáme občany, kteří mají jakékoliv informace o tom, kde by se pohřešovaný mohl nacházet, aby se ozvali policistům na linku 158. Děkujeme všem předem za spolupráci,“ dodal policejní mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky pátrání, senior, Miroslav Nebeský, Praha, policie, Hradištko, Vodní nádrž Štěchovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po seniorovi, který odešel na pravidelnou procházku a nevrátil se domů  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.