Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Policie pátrá po mužích podezřelých z pokusu o vraždu. Nesnažte se je zadržet, vyzývá

Pražští kriminalisté pátrají po dvou mužích, kteří jsou podezřelí z pokusu vraždy. Hledaní mohou být nebezpeční a ozbrojení. Jakékoliv informace o jejich pohybu můžou svědci hlásit na tísňovou linku 158.

„Kriminalisté v této věci prosí veřejnost o pomoc při pátrání po dvojici podezřelých. Jedná se o třiadvacetiletého muže a devětadvacetiletého ukrajinské národnosti. Jakékoliv informace o pohybu či místu, kde by se nyní muži mohli ukrývat, prosím neprodleně předejte operátorům tísňové linky 158. V žádném případě se je však nesnažte zadržet, mohou být ozbrojení a velmi nebezpeční,“ vyzývá mluvčí policie Eva Kropáčová.

Uplynulou neděli došlo v Dolních Počernicích k slovní rozepři mezi několika muži, která posléze vygradovala až k fyzickému napadení. „V průběhu napadení utrpěl pětadvacetiletý muž velmi závažné životu ohrožující poranění. V současné chvíli je ve vážném stavu hospitalizovaný v nemocnici,“ dodává Kopáčová.

Kriminalisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření z trestného činu vražda, kdy pachateli v případě odsouzení hrozí trest odnětí svobody v délce až osmnácti let.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky Praha, napadení, pokus o vraždu, pátrání, Dolní Počernice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po mužích podezřelých z pokusu o vraždu. Nesnažte se je zadržet, vyzývá  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.