Počasí dnes23 °C, zítra22 °C
Neděle 22. září 2024  |  Svátek má Darina
Bez reklam

Partička sprejerů se sesypala na stojící vlak. Celou dobu je natáčel zaměstnanec drah

Svůj den neměla koncem srpna partička mladíků, která se rozhodla posprejovat vlakovou soupravu pod Barrandovským mostem. Přitom je celou dobu fotil zaměstnanec Českých drah, který fotky předal policistům. Ti teď pátrají po totožnosti mladíků. Škoda, kterou způsobili, je prozatím vyčíslena na deset tisíc korun.

„Koncem srpna využila skupinka mladíků situace, kdy vlaková souprava jedoucí z Prahy do Berouna musela zastavit u návěstidla „Stůj“ pod Barrandovským mostem z důvodu křižování souprav. V tu chvíli se na vlak mladíci „sesypali“ a během několika minut na něj spreji vytvořili barevný nápis. Při jejich počínání je stihl vyfotit zaměstnanec drah, a to přímo ze soupravy,“ potvrdil mluvčí policie Jan Rybanský.

Po totožnosti mladíků policisté stále pátrají. „Policistům se dosud nepodařilo mladíky ztotožnit, a tak se cestou médií obracejí na širokou veřejnost s žádostí o spolupráci. Pokud je poznáváte, kontaktujte linku 158. Policisté se obracejí také na hlavní aktéry případu, aby přišli své počínání vysvětlit na jakoukoli policejní služebnu v Praze,“ dodal Rybanský.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky Praha, pátrání, sprejer, vandal, vlak, České dráhy, Policie ČR, Barrandovský most, Beroun

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Partička sprejerů se sesypala na stojící vlak. Celou dobu je natáčel zaměstnanec drah  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.