Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Dva muži napadli na Václavském náměstí třetího. Policisté po napadeném pátrají

Pražští kriminalisté zadrželi dva pachatele, kteří způsobili dalšímu muži těžké ublížení na zdraví. Po napadeném muži však stále pátrají a žádají tak širokou veřejnost o pomoc. Pokud muže ze záběrů poznáváte, kontaktujte linku 158.

Muži poškozenému několikrát dupli na hlavu

Krátce po šesté hodině ráno v neděli 5. září došlo na Václavském náměstí k brutálnímu napadení neznámého muže dvěma dalšími. „Ti ho udeřili několika ranami pěstí do oblasti hlavy a temene, škrtili, a poté mu dokonce několikrát dupli na hlavu. Vytěžením kamerových záznamů se podařilo kriminalistům díky perfektní operativně pátrací činností oba agresory dopadnout,“ uvedl mluvčí pražských poiicistů Richard Hrdina.

Aby kriminalisté mohli celý případ objasnit a útočníci se nevyhnuli trestu, je třeba najít i poškozeného muže. Toho se však do současné chvíle vypátrat zatím nepodařilo.

Napadený muž byl střední postavy, bílé pleti a vousy měl upravené na strniště. Na sobě měl bundu černé barvy, šedou mikinu s kapucí, černou kšiltovku s nápisem ,,PEPP“ a šedé kraťasy, pod kterými měl černé legíny. Na nohách měl obuté černé pantofle s nezjištěným nápisem,“ doplnil Hrdina.

V případě, že se napadený na přiložených fotografiích poznává, nebo ho poznává kdokoliv jiný, neváhejte kontaktovat linku 158, nebo se obraťe na kteroukoliv služebnu policie. V případe odsouzení za trestné činy výtržnictví a těžké ublížení na zdraví hrozí oběma útočníkům až deset let za mřížemi.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky krimi, policisté, pátrání, Praha, Václavské náměstí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dva muži napadli na Václavském náměstí třetího. Policisté po napadeném pátrají  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.