Počasí dnes22 °C, zítra14 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Muž osahával ženu na ulici. Za sexuálně motivovaný trestný čin mu hrozí až pět let ve vězení

Policie pátrá po neznámém muži, který v pondělí 20. září kolem sedmé hodiny ráno na Novém městě osahával devětadvacetiletou ženu. Žena telefonovala, když se k ní útočník nečekaně přiblížil zezadu, políbil ji na krk a začal ji osahávat na hýždích. I přes opakovaný nesouhlas ženy nepřestal a v osahávání mlčky pokračoval několik desítek vteřin.

Poškozená žena se dala na útěk a schovala se v recepci blízkého hotelu, odkud kontaktovala policii. „V souvislosti s případem pátráme po muži, který na zajištěných záznamech ukázal, že slušně se chovat k ženám, mu je naprosto cizí. Pokud ho poznáváte, kontaktujte linku 158,“ uvedl mluvčí policie Jan Rybanský.

Muž jí štíhlý, měří asi 175 centimetrů, má krátké vlasy a modré oči. Na sobě měl černou mikinu s kapucí a červeným nápisem MC MXCIX, černé tepláky a tmavomodré boty Nike.

„Pokud bude podezřelý dopaden a odsouzen, hrozí mu za sexuálně motivovaný trestný čin až pětiletý trest odnětí svobody,“ uvedl mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky osahávání, obtěžování, hotel, Praha, policie, Nike

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž osahával ženu na ulici. Za sexuálně motivovaný trestný čin mu hrozí až pět let ve vězení  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.