Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Cizinci brutálně napadli muže v metru, dupali mu na hlavu a okradli ho. Za dva dny je dopadla policie

Dva cizinci brutálně napadli osmačtyřicetiletého muže ve vestibulu stanice metra Palmovka. Muže srazili na zem, fyzicky ho napadli, opakovaně mu dupli na hlavu, poškozenému z peněženky odcizili hotovost a z místa utekli. O dva dny později však oba agresory zadrželi policisté a pachatelům hrozí až deset let za mřížemi.

K brutálnímu útoku došlo v neděli 22. srpna, krátce po 18 hodině. Agresoři si muže vyhlédli v ulici Na Žertvách v pražské Libni a pronásledovali jej až do vestibulu metra, kde na něj zaútočili. Oběť napadení skončila po útoku v nemocnici, ale vše se naštěstí obešlo bez trvalých následků.

Kriminalisté při vyšetřování zajistili kamerové záznamy, na kterých byl zachycen průběh napadení a útěková trasa obou podezřelých. „Kriminalisté fotografie podezřelých rozeslali policistům v terénu a v úterý si kolegové z cizinecké policie cestou do práce povšimli v tramvaji muže, který odpovídal popisu jednoho z podezřelých. Z tohoto důvodu policisté dvaadvacetiletého cizince omezili na osobní svobodě a předali kolegům. Kriminalisté následně zadrželi i druhého z podezřelých, kdy se jednalo taktéž o cizince. Ten se zadržení bránil a tak ho policisté za užití donucovacích prostředků zpacifikovali a omezili na osobní svobodě,“ popsala policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Oba cizinci jsou obviněni ze spáchání trestného činu loupež, za což jim hrozí až desetiletý pobyt za mřížemi.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky napadení, metro, cizinci, policie, Praha, Palmovka, Cizinecká policie, Libeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cizinci brutálně napadli muže v metru, dupali mu na hlavu a okradli ho. Za dva dny je dopadla policie  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.