Počasí dnes11 °C, zítra13 °C
Sobota 5. října 2024  |  Svátek má Eliška
Bez reklam

Pokus o znásilnění v Praze. Muž povalil ženu na zem, zacpal jí pusu a začal ji osahávat

Policisté pátrají po muži, který je podezřelý z pokusu o znásilnění devětačtyřicetileté ženy. Kriminalisté po pachateli pátrají od včerejšího rána. Případ se stal nedaleko ulice Resslova kolem páté hodiny ráno. Pachateli hrozí za pokus o znásilnění až deset let ve vězení.

Devětačtyřicetiletá žena se vracela z večírku domů, u svého domu na zemi však uviděla ležet muže, zeptala se ho, jestli nepotřebuje zavolat taxíka. Muž ji odbyl, a tak žena pokračovala v cestě dál. Vtom však muž však vstal a začal ženu pronásledovat. Počkal, až otevřela hlavní vchod, zatlačil ženu do chodby a začal se na ni sápat. Útočník ženu povalil na zem, rukou jí zacpal pusu a osahával ji na intimních partiích.

„Poškozená se bránila a volala o pomoc, čehož se naštěstí podezřelý zalekl a dal se na útěk. Křik zaslechli i sousedé a běželi ženě na pomoc, podezřelého už ale nezastihli. Společně pak kontaktovali linku 158 a vyčkali na příjezd policie,“ uvedl policejní mluvčí Jan Rybanský. Žena byla z celé události natolik otřesena, že jí policie poskytla posttraumatickou péči.

Muž je na kamerových záznamech dobře vidět. „Obracíme se tak na širokou veřejnost s žádostí o spolupráci. Pokud ho poznáváte, kontaktujte linku 158,“ uvedl mluvčí s tím, že podezřelý byl ve věku kolem 25 až 28 let, měl štíhlou, přibližně 170 až 175 cm vysokou postavu a hnědé krátce střižené vlasy. Mluvil česky bez přízvuku.

Muž je podezřelý ze spáchání trestného činu znásilnění ve stádiu pokusu, za což mu hrozí v případě dopadení a odsouzení až desetiletý trest odnětí svobody.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky znásilnění, pokus, pátrání, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pokus o znásilnění v Praze. Muž povalil ženu na zem, zacpal jí pusu a začal ji osahávat  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.