Počasí dnes20 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Útočníci brutálně napadli dva mladé muže v centru Prahy. Jednomu dupli na hlavu

Pražští kriminalisté pátrají po čtveřici mužů, kteří 16. července krátce před půlnocí napadli v ulici Spálená v centru Prahy dva mladé muže. Policie po útočnících pátrá a o pomoc v pátrání prosí i veřejnost. Agresorům hrozí v případě dopadení a odsouzení za trestné činy ublížení na zdraví a výtržnictví až tříletý pobyt za mřížemi.

Pěsti do obličeje a dupnutí na hlavu

Jeden mladík dostal několik ran pěstí do obličeje, kvůli kterým později musel vyhledat lékařskou pomoc, a z místa se mu podařilo utéct. Druhý mladík po úderech pěstmi spadl na zem, kde ho útočníci kopali do hlavy a do horní části těla. Jeden z nich dokonce poškozenému stoupl na hlavu. Následným lékařským vyšetřením bylo zjištěno, že napadený utrpěl frakturu v obličeji a další vážná poranění.

„Agresory se během útoku snažil odradit jeden z kolemjdoucích, avšak byl útočníky zastrašen. Celému incidentu předcházela slovní rozepře, která vygradovala až do takto brutálního útoku,“ uvedl policejní mluvčí Richard Hrdina.

Útočníkům hrozí vězení

Skupina, ve které byli útočníci, čítala celkem pět mladých mužů a tři ženy věku od dvaceti do pětadvaceti let. „Do útoku se zapojili čtyři muži, zbylí útoku přihlíželi. Kriminalistům se podařilo následným šetřením zajistit kamerové záznamy, na kterých je zachycen následný pohyb celé skupiny. Krátce po útoku se pohybovali ulicemi Spálená, Národní, 28. října, náměstí Republiky a následně ulicí Králodvorská, kde s největší pravděpodobností zamířili do hudebního klubu,“ uvedl Hrdina.

Policie teď po útočnících pátrá a prosí veřejnost o pomoc. „Pokud byste tyto mladé lidi na kamerovém záznamu poznali, nebo máte jakékoliv informace, které by je kriminalistům pomohly dopadnout, kontaktujte prosím linku 158, nebo se obraťte na kteroukoliv služebnu policie,“ řekl mluvčí a dodal, že útočníkům hrozí v případě dopadení a odsouzení za trestné činy ublížení na zdraví a výtržnictví až tříletý pobyt za mřížemi.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky napadení, centrum, pátrání, Praha, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Útočníci brutálně napadli dva mladé muže v centru Prahy. Jednomu dupli na hlavu  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.