Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Při policejní honičce v Praze havarovala dodávka. Vyběhly z ní desítky migrantů, pátrala po nich policie

Policisté dnes ráno pronásledovali řidiče dodávky, který se rozhodl nezastavit při běžné kontrole na dálnici D1. Místo zastavení pokračoval směrem do Prahy. Policie za dodávkou vyrazila a honička skončila až v Holešovicích, kde řidič havaroval. Z dodávky následně vyskočil nejen on, ale společně s ním také asi 30 migrantů, které převážel. Skupina se dala na útěk.

„Do současné doby jsme omezili na svobodě 29 migrantů, převážně ze Sýrie. Po řidiči i dalších osobách z dodávky pátráme,“ řekl dnes ráno mluvčí pražské policie Richard Hrdina.

Do pronásledování ujíždějícího řidiče se zapojilo několik policejních hlídek včetně pohotovostní motorizované jednotky. Dodávka projela ze středních Čech po D1 přes ulici 5. května a Nuselský most dál do Argentinské ulice v Holešovicích, kde auto prorazilo závoru do areálu jedné z firem a havarovalo. Řidič utekl a s ním i skupinka migrantů.

Podle serveru TN.cz se do pátrání zapojila i helikoptéra. Zadržené migranty z místa odvezl policejní anton. Další informace zveřejní policie během dne.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky policie, pátrání, kriminalita, migrace, Praha, Dálnice D1, Holešovice, Policie České republiky, Sýrie, Středočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při policejní honičce v Praze havarovala dodávka. Vyběhly z ní desítky migrantů, pátrala po nich policie  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.