Počasí dnes19 °C, zítra17 °C
Středa 9. října 2024  |  Svátek má Štefan / Sára
Bez reklam

Za kopance do hlavy v metru hrozí cizinci deset let vězení. Policie pátrá po svědcích

Kriminalisté hledají svědky brutálního napadení v metru, které se stalo v neděli 4. července osmnáct minut po páté hodině odpolední na nástupišti stanice Černý Most. Policie hledá svědky, kteří jeli v daný čas v prvním vagónu metra a byli přítomni u začátku incidentu.

Kriminalisté vyšetřují fyzické napadení mezi dvěma muži a ženou, které se stalo v neděli 4. července po páté hodině odpolední. „Policisté šetřením zjistili, že k brutálnímu útoku mělo dojít již během jízdy ze stanice metra Anděl a vyvrcholilo na nástupišti metra Černý Most,“ uvedla policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Žena a muž utrpěli při incidentu velmi vážná zranění, která si vyžádala hospitalizaci v nemocnici. „Podezřelého na místě zadržel pohotový kolemjdoucí, který jej na místě držel do příjezdu policistů. Ostatní svědci pak poskytovali první pomoc zraněným,“ vysvětlila vážnost situace mluvčí.

V současnosti je třicetiletý cizinec ve vazbě a je obviněný z trestného činu těžké ublížení na zdraví a výtržnictví. Hrozí mu až desetiletý pobyt za mřížemi.

Na videu jsou vidět svědci, kteří s největší pravděpodobností napadení viděli. Kriminalisté v této souvislosti žádají právě je, aby se obrátili na linku 158 a pomohli tak s objasněním okolností tohoto případu. „V současné chvíli pátráme hlavně po cestujících, kteří jeli v inkriminovaný čas v soupravě metra v prvním vagónu a byli přítomni u začátku incidentu,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky krimi, napadení, video, Praha, metro, Černý Most, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Josef Mašek

hrozí, hrozí, nejsme dnešní....a ve finále dostane pokutu

Čtvrtek, 8. července 2021, 19:58Odpovědět

Marcel Syrovec

Mně to připadá, že ho dvojice chtěla okrást a pak si tam přehazují buď telefon, nebo peněženku. Asi měli bohaté zkušenosti s kapsářstvím.

Čtvrtek, 8. července 2021, 12:39Odpovědět

Za kopance do hlavy v metru hrozí cizinci deset let vězení. Policie pátrá po svědcích  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.