Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Policisté pátrají po ženě, která léta zneužívala cizí identitu. Neviděli jste ji?

Pražští policisté pátrají po dosud neznámé ženě, která několik let zneužívala cizí identitu, a to díky rodnému listu, který ztratila poškozená žena v roce 2008. Neznámá podezřelá si pak na něj následně nechala vystavit občanský průkaz a cestovní pas se svou fotografií.

Po dosud neznámé ženě pátrají policisté z místního oddělení Bohnice. Ta od roku 2012 zneužívala cizí identitu, kdy se vydávala za čtyřiapadesátiletou ženu, která byla od roku 2008 v zahraničí. Ještě před odjezdem totiž poškozená ztratila svůj rodný list i občanský průkaz. Policie šetřením zjistila, že si podezřelá nechala na jméno poškozené vystavit jak občanský průkaz, tak cestovní pas.

Podezřelá by mohla pracovat v oblasti gastronomie

Pokud ženu na fotografiích poznáváte, nebo víte, kde by se mohla zdržovat, ozvěte se prosím na linku 158. Policisté upozorňují, na možnou změnu vzhledu podezřelé, jelikož fotografie jsou z roku 2012 a 2016. Dle doposud zjištěných informací by mohla podezřelá pracovat v oblasti gastronomie, uvedla mluvčí pražských policistů Violeta Siřišťová.

Policisté v současné době celý případ prověřují pro podezření ze spáchání trestného činu poškození cizích práv. Ženě v případě dopadení a odsouzení hrozí až dva roky za mřížemi.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky krimi, pátrání, policie, Praha, občanský průkaz, Bohnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté pátrají po ženě, která léta zneužívala cizí identitu. Neviděli jste ji?  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.