Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Žena chtěla partnerskou hádku ukončit sebevraždou. Život jí zachránila policistka

Žena v Praze chtěla ukončit partnerskou hádku skokem z balkonu ve třetím patře. Podle policie stály za tímto zoufalým rozhodnutím dlouhodobé partnerské neshody, které včasným zásahem policistů neskončily smrtí žádného z aktérů. Včasným zásahem se policistce podařilo skok ženě rozmluvit.

Policisté zasahovali ve středu 16. června v Hilmarově ulici na Barrandově u partnerského konfliktu, který vyvrcholil pokusem o sebevraždu. Muž zavolal na policii, protože uviděl, že ve třetím patře na zábradlí balkonu panelového domu sedí žena, která křičí, že spáchá sebevraždu.

Policisté vyrazili na místo, dveře do bytu jim otevřel rozechvělý muž a celou situaci se jim snažil v rychlosti vysvětlit. „Zatímco policista muže uklidňoval, kolegyně šla za jeho partnerkou, která stále seděla na zábradlí s nohama ven držící se pouze jednou rukou ochranné sítě,“ popsal policejní mluvčí Jan Rybanský.

Policistce se podařilo v rozrušené ženě vzbudit důvěru a během několika minut jí popsala důvod svého chování. Policistka nakonec nešťastnici přesvědčila, aby od činu upustila. „Následně jí pomohla bezpečně se vrátit zpět na balkon a poté do bytu, kde si ji do své péče převzali zdravotníci,“ uvedl mluvčí a dodal, že za vším stály dlouhodobé partnerské neshody.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky sebevražda, pokus, hádka, záchrana, policie, Praha, balkon, Barrandov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena chtěla partnerskou hádku ukončit sebevraždou. Život jí zachránila policistka  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.