Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Kriminalisté řeší úmrtí kojence v Praze. Matka se s ním loučila na Facebooku

Pražští kriminalisté od páteční noci prověřují okolnosti, za jakých zemřelo teprve půlroční miminko v jednom z bytů v pražském Kamýku. Podle mluvčí záchranářů Jany Poštové se kojence záchranáři snažili asi hodinu oživit, nakonec se ho však zachránit nepodařilo a dítě zemřelo na zástavu srdce.

Loučení matky s dítětem na Facebooku

Policisté se o události dozvěděli na základě volání pracovníků rychlé záchranné služby. „K objasnění příčiny úmrtí byla nařízena soudní pitva. Na základě výsledků provedené soudní pitvy bylo prokázáno, že dítě nezemřelo násilnou smrtí,“ uvedla policejní mluvčí Violeta Siřišťová a dodala, že s ohledem na věk dítěte a rodinné příslušníky se nebude vyjadřovat k tomu, jak dítě zemřelo.

Se svým zesnulým synem Matějem se jeho matka loučila na Facebooku. „S bolestí v srdci vám oznamuji, že dne 4. 6 2021 nám zabili našeho milovaného Matýska,“ napsala matka včera ráno k fotce syna. „Zlatíčko promiň, že jsem tě nedokázala ochránit,“ uzavřela matka facebookový post, který podepsala jménem celé rodiny.

Policie vyslechla jednu osobu, vyšetřování je na začátku

V souvislosti s prověřováním případu policisté vyslechli jednu osobu. „Kriminalisté mimo jiné zažádali o vypracování znaleckých posudků. Vzhledem k tomu, že prověřování případu je na samém prvopočátku, nebudeme v tomto smyslu poskytovat další informace,“ uzavřela mluvčí.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Facebook/O.K.

Štítky kojenec, úmrtí, kriminalisté, vyšetřování, Praha, Facebook, Kamýk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kriminalisté řeší úmrtí kojence v Praze. Matka se s ním loučila na Facebooku  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.