Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Pondělí 30. září 2024  |  Svátek má Jeroným
Bez reklam

Policisté pátrají po svědkovi, který natočil napadení policisty v Praze 3

Pražští kriminalisté vyšetřují napadení policisty v osobním volnu, ke kterému došlo v pondělí 10. května po osmé hodině večer na zastávce Želivského. Během jízdy autobusem tam muž se ženou vulgárně napadli řidiče a snažili se k němu dostat do kabiny. Incident viděl kriminalista v osobním volnu, který se prokázal předepsaným způsobem a oba agresory na místě zadržel. Celý incident poté natočil na mobil svědek, po kterém policisté nyní pátrají.

Dvojice během zákroku policistu fyzicky i vulgárně napadla a snažila se z místa utéct. „Kolega je na místě za užití donucovacích prostředků zpacifikoval a následně oba předal přivolané uniformované policejní hlídce,“ uvedla policejní tisková mluvčí Violeta Siřišťová.

Sedmatřicetiletá žena a pětačtyřicetiletý muž jsou v současné chvíli podezřelí ze spáchání trestného činu násilí proti úřední osobě. V případě odsouzení jim hrozí až čtyři roky vězení.

Na videu je vidět muž, který v ruce drží mobil a pravděpodobě si celý incident nahrál. „V souvislosti s tímto případem kriminalisté žádají právě tohoto svědka, aby se sám přihlásil na linku 158. Zároveň žádají veřejnost, pokud muže na záběrech poznává anebo ví, kde by se mohl zdržovat, aby rovněž kontaktovala policii,“ dodala Siřišťová.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky policie, pátrání, krimi, svědek, Praha 3, Praha, napadení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté pátrají po svědkovi, který natočil napadení policisty v Praze 3  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.