Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Policie pátrá po jedenáctiletém Standovi z Prahy. Přišel domů ze školy, pak zmizel

Pražští policisté od pondělního večera pátrají po jedenáctiletém chlapci, který má bydliště v obci Zdiby-Přemyšlení v Praze-východ. Pohřešovaný Stanislav Děmjaněnko byl naposledy viděn v pondělí ve dvě hodiny odpoledne, kdy přišel domů ze školy a mezi třetí a pátou hodinou odešel neznámo kam.

Stanislav Děmjaněnko se narodil 11. srpna 2009, je mu jedenáct let, měří asi 140 centimetrů, je hubený, má rovné hvědé vlasy a hnědé oči. Na sobě by měl mít buď maskáčové kalhoty nebo modré džíny, zelenou bundu a školní batoh. Policistům se dosavadním pátráním s využitím všech dostupných prostředků nepodařilo chlapce nalézt.

Po svém odchodu z domu se chlapec už nevrátil nedal o sobě vědět. Pátrání po něm tedy stále pokračuje. „Vzhledem k tomu se policisté v tuto chvíli obracejí prostřednictvím sdělovacích prostředků na veřejnost se žádostí o pomoc a spolupráci. Jakékoliv informace k pohřešovanému přijmou policisté na bezplatné tísňové lince 158. Děkujeme předem za spolupráci a za jakékoliv poznatky, které by nás mohly dovést k nalezení chlapce,“ uvedla policejní mluvčí Michaela Richterová.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky policie, pátrání, dítě, Praha, Stanislav Děmjaněnko, okres Praha-východ

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po jedenáctiletém Standovi z Prahy. Přišel domů ze školy, pak zmizel  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.