Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Nezletilý opilý mladík na Andělu nadýchal 2,4 promile alkoholu. Se strážníky si hrál na schovávanou

Ve čtvrtek 15. dubna ve večerních hodinách oslovila hlídku pražských strážníků v Praze 5 v ulici Nádražní skupina mladých lidí. Chtěli je upozornit na fakt, že jejich kamarád je opilý a pohybuje se po nástupišti ve stanici metra Anděl a oni mají strach, aby nespadl do kolejiště nebo si jinak neublížil.

Skupina mladíka popsala, a tak pro hlídku nebyl žádný problém jej najít. Mladík si se strážníky hrál sice chvíli na schovávanou a postupně na ně vykukoval zpoza sloupů a různě se motal, ale nakonec uposlechl výzvu a začal s nimi spolupracovat.

Protože měl 16letý mladík problém udržet rovnováhu, vyvedla ho hlídka ven, kde pak provedla test na alkohol. Ten ukázal pozitivní hodnotu 2,4 promile. Mladík řekl, že pil vodku, kterou dostal od kamaráda, jehož jméno ale nezná, protože se oslovují pouze přezdívkami,“ řekla mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová.

Za asistence strážníků pak mladíka záchranáři převezli do nemocnice. O případu byla informována i policie. Ta poté kontaktovala jeho zákonného zástupce.

Ohodnoť článek

Foto MP Praha

Štítky krimi, strážníci, Praha, Praha 5, alkohol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nezletilý opilý mladík na Andělu nadýchal 2,4 promile alkoholu. Se strážníky si hrál na schovávanou  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.