Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Pražští kriminalisté pátrají po luxusním autě za pět milionů korun. Muž v Praze natankoval a odjel bez zaplacení

Pražští kriminalisté pátrají po luxusním autě Lamborghini Huracan registrační značky BT666CG v hodnotě přibližně pět milionů korun a muži, který s tímto vozidlem v Praze tankoval a ujel bez zaplacení. Spolu s dalšími vozidly bylo v polovině února zpronevěřeno po zapůjčení v autopůjčovně na Slovensku. Auto se může tedy nacházet i v některé ze sousedních zemí.

V souvislosti s pátráním po vozidle zajistili policisté kamerový záznam, na kterém je zachycen podezřelý muž při tankování na benzinové čerpací stanici v ulici Argentinská v Praze 7. Řidič natankoval 65 litrů bezinu za více než dva tisíce korun, odskočil si na toaletu a pak odjel bez zaplacení.

V této souvislosti kriminalisté prosí veřejnost o pomoc při pátrání po vozidle a muži, jehož totožnost se nám do současné chvíle nepodařila zjistit. Jakékoliv informace nebo svědectví vedoucí k vypátrání vozidla či zjištění totožnosti muže, prosím oznamte na linku 158,“ uvedl policejní mluvčí Jan Daněk.

Případ je prověřovaný pro trestné činy zpronevěra, podvod a krádež, za což podezřelému muži hrozí až osm let za mřížemi.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky krimi, pátrání, auto, luxusní auto, Praha 7, Praha, Lamborghini, Slovensko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pražští kriminalisté pátrají po luxusním autě za pět milionů korun. Muž v Praze natankoval a odjel bez zaplacení  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.